Kosmetické produkty zadarmo? Testuj a recenzuj! | Tipy na stránky a aplikace

 



Ahojky, v minulém článku o kosmetice jsem se věnovala tipům, jak ušetřit na kosmetice a získat produkty zdarma. Zmiňovala jsem konkrétně možnost testování. V současnosti se stránek a aplikací objevuje stále více a máte tak mnoho možností, kde se můžete účastnit různých kampaní.  

V dnešním krátkém článku se chci podělit o konkrétní seznam aplikací a stránek, kde můžete získat produkty! Pojďme na to...




Než dojdeme k odkazům, nechte mě prvně zmínit pár drobností. Jednotlivým stránkám se věnuji jen ve zkratce, proto doporučuji nastudovat si pravidla a detaily k jednotlivým stránkám samostatně. Za získání produktů neručím, výběr totiž závisí na samotných stránkách a já sama mám zkušenosti s odmítnutím z testování a kampaní, na které jsem se hlásila. Je proto dobré nemít hned na začátek velká očekávání. Dejte si také pozor na podvody! Pokud se vám zdá něco příliš dobré, nemusí to vůbec být tak, jak se zdá. Sama nemám zkušenost se všemi, z některých aplikací jsem zatím netestovala.

Detaily k testování a další tipy, jak ušetřit na kosmetice najdete i v mém starším článku zde. Nefunguje-li odkaz tak zde - (https://love-vendy.blogspot.com/2023/12/jak-usetrit-na-kosmetice-skincare.html)


výhody x nevýhody testování

(hlavní +/- které mne ke kampaním napadají, můžete doplnit máte-li zkušenosti :D)

+ produkty zdarma

+ atraktivní kampaně, slevy a další nabídky

+/- dle vaši situace -  větší šance na úspěch, pokud jste influencer a máte větší sledování na sociálních sítích

+/- nutnost propojení sociálních sítí (neplatí u všech)

+ možnost odmítnout co nechcete / odstoupit od kampaně (JEN POKUD JSTE NEDOSTALI PRODUKTY!!)

- hodně práce (záleží dle stránek). někdy po vás z kampaní očekávají i tvorbu kontentu - instagram reels, příspěvků, článků... nebo aktivní psaní recenzí a vyplňování dotazníků, aby jste získali produkty

- časté odmítnutí, někdy jsou produkty rozdány náhodným losováním 

- dlouhé čekání

- méně časté kampaně pro obyvatele ČR (obzvlášť zahraniční aplikace)

- při nesplnění či porušení podmínek po úspěšném získání produktů vás zablokují k dalším eventům a kampaním


Prvně české stránky a aplikace:

1. https://www.trnd.com/cz/

možnost hlásit se do kampaní a získat produkty výměnou za recenzi/ příspěvek na sociálních sítích (liší se dle kampaně). Nevýhodou je menší šance výběru a méně časté kampaně.

příklad ze stránky


2. https://testovani.zenysro.cz/

možnost zapojit se do různých kampaní a získat produkty pro ženy/ zajímavé slevy na podobné produkty výměnou za recenzi/příspěvky. Zároveň zde najdete i články a soutěže.

příklad testovaných produktů


3. https://www.testuj.to/

funguje jako stránky číslo 2, najdete zde ale větší výběr produktů a slev k testování, někdy zdarma, jindy se slevou.

příklad produktů k testování

4. https://www.all2test.com/ 

možnost získat kosmetické produkty na recenzování. (Pozn. nemám s nimi zkušenost.)

nabízené spolupracující značky uvedené na stránkách


5.

Nová aplikace (zatím jen pro operační systém ios), kde je možnost hlásit se do různorodých kampaní a při vybrání získat produkty a vouchery zdarma. Jsou podmíněné recenzí či příspěvkem na sociálních sítích, podmínky se vždy liší podle jednotlivých kampaní. Stojí za to to omrknout!

Mezinárodní aplikace (které fungují i pro ČR):

6. Picky app

recenzuj své kosmetické produkty a zapojuj se do soutěží o kosmetiku. Čím více recenzí, tím větší šance na produkty zdarma. Pro účast v soutěžích musíte psát recenze a získávat bodíky (1 recenze stačí na 1 zapojení do soutěže o produkt). 

Chcete-li svůj účet nastartovat s bodíky navíc, připojte se s mým kódem a dostanete bodíky hned u registrace. Stačí zadat můj Invite Code 40F918FF při registraci. 



♡ Můj účet najdete pod názvem lovendy nebo na odkazu https://www.gopicky.com/lovendy 


 (Nevýhoda této  appky - pracné, omezený počet kampaní pro Česko, vše v angličtině)

ze stránek picky


7. Influenster

podobně jako u picky, na influensteru píšete recenze a vyplňujete o sobě dotazníky. Dle vaší aktivity (a někdy propojených sociálních sítí) stoupá vaše šance na to být vybrán pro kampaň. Zde je možnost získat různorodé produkty od mnoho značek, v Česku je ale počet nabídek omezen (na rozdíl od třeba USA, kde můžete získat mnoho produktů od známých značek). Další nevýhodou je také časová náročnost (psaní recenzí, tvorba příspěvků). Je možné, že bude aplikace požadovat informace a recenze v angličtině (někdy i jiných jazycích).

ze stránek aplikace


To je zatím vše, zatím jsem na více stránek nenarazila, ale pokud se chcete s dalšími podělit, napište je do komentářů nebo mne klidně kontaktujte na intagramu @lo.ve.ndy. Zároveň na instagramu najdete další beauty tipy a různé zajímavé příspěvky. Budu ráda když se přidáte :) 

Máte s některou ze zmíněných stránek zkušenost? Dejte vědět, zda se článek líbil!

- Vendy

Komentáře